BAD

God morgen!

Du kommer inn på badet om morgenen, slår på lyset og kniper øynene igjen siden det er så lyst… Høres det kjent ut?

Avhengig av alder har vi behov for ulik mengde lys. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å kunne lese like godt. Dette ulike behovet gjør seg absolutt gjeldende på badet, som brukes av alle familiens medlemmer.

Hvis du erstatter bryterne med dimmere kan hvert enkelt familiemedlem selv regulere lyset etter behov. Stikkontakter, dimmere og brytere kan kombineres i samme lekre design på badet. Gamle stikkontakter med klapplokk kan erstattes av nye, tidsriktige stikkontakter. Elektrikeren kan vise deg mulighetene.

Dobbel stikkontakt.

Vanlig kombinasjon på badet; en dimmer som regulerer lyset over speilet, én som regulerer takbelysningen, og en stikkontakt til hårføner og barbermaskin. Enkelt og meget funksjonelt!

Varmestyring

ELKO Super TR er navnet på vår nye termostat og varmeregulator. Den har et enkelt, selvforklarende betjeningspanel som lar deg stille inn den temperaturen du ønsker, både når du er hjemme og når huset står tomt. På denne måten sparer du både strøm og miljøet uten redusert komfort. ELKO Super TR leveres i både ELKO RS16 og ELKO Plus design.

Termostaten kan oppgraderes ytterligere med en av våre ulike ELKO Plus Option rammer i foredlede naturmaterialer.

  • ELKO SuperTR RS
  • ELKO SuperTR Plus hvit
  • ELKO SuperTR Plus aluminium
  • ELKO SuperTR Plus sort
  • ELKO SuperTR Optionramme skifer

Les også om Pusse opp

Til toppen

Kontakt oss