Bli inspirert med ELKO og Elektro Sør AS

ELKO Sound

ELKO Sound Streamer og ELKO Sound Player 2 er integrert radio- og musikkanlegg hvor høyttalere, forsterkere og betjeningspanel er felt inn i veggen. Høyttalerne gir svært god lydkvalitet, og bygges helt inn i tak eller vegg. Systemet kan bygges ut med det antall forsterkere og høyttalere du ønsker. Også subwooferen bygges inn. Betjeningspanelet passer inn i en standard veggboks for vanlige brytere, og monteres av elektrikeren. Det er AUX innganger og utganger tilgjengelig både på front og bakside. Du kan også betjene anlegget med en fjernkontroll.

ELKO Sound Streamer

et integrert radio- og musikkanlegg for streaming via internett. ELKO Sound Streamer er et integrert radio- og musikkanlegg hvor høyttalere, forsterkere og betjeningspanel er felt inn i veggen. Det er satt meget høye krav til lydkvalitet, lydstyrke og plasseringsvennlighet.

ELKO Sound Player 2

DAB/DAB+ og FM digitalradio med innebygget blåtann. Et integrert radio- og musikkanlegg som bringer herlig lyd til alle de rom i boligen din der du ønsker det. ELKO Sound Player 2 har en radiodel med FM RDS, DAB og DAB+ og innebygget blåtann mottaker for strømming direkte fra smarttelefon og nettbrett som har blåtann sender. Nyt mulighetene som multimedia gir i et integrert lydanlegg!